Разтревожени сме от развитието на ситуацията в България. Очевидно е, че

...
Разтревожени сме от развитието на ситуацията в България. Очевидно е, че
Коментари Харесай

Манфред Вебер: Нещата в България са извън контрол

Разтревожени сме от развиването на обстановката в България. Очевидно е, че нещата са отвън надзор. Европейски Съюз би трябвало да се вгледа по-внимателно в спазването на върховенството на закона в България и ЕНП ще се заеме с тази задача.

Това съобщи ръководителят на Групата на ЕНП в Европейския парламент Манфред Вебер по време на среща с членове на ГЕРБ - Кърджали, които бяха арестувани при последната предизборна акция, след което осъдиха Министерство на вътрешните работи.

В срещата взеха присъединяване и ръководителят на 44-тото Народно събрание и член на ИК на ГЕРБ Цвета Караянчева и българските евродепутати Андрей Ковачев, Андрей Новаков и Асим Адемов, осведомят от пресцентъра на ГЕРБ.

Представителите на ГЕРБ в Кърджали срещнаха Манфред Вебер по какъв начин са били задържани показно пред съгражданите си без да са направили никакви нарушавания. Задържането им е в следствие само на анонимни доноси. „ Невинността ни беше доказана от българския съд и ние осъдихме Министерство на вътрешните работи “, заяви Шукри Вели от ГЕРБ - Кърджали.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР